Give the Gift of Science

Mad Science is op een missie om de fantasie en nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen door ze te voorzien van leuke, interactieve en leerzame programma’s die een duidelijk idee geven van wat wetenschap nu eigenlijk is en wat voor een invloed het heeft op hun dagelijkse leven.

Makkelijk te organiseren, veilig & professioneel

Wij nemen alles bij ons om mee te werken. Wij vragen alleen een aantal vierkante meters, tafel(s) stroom en toegang tot water. Al onze activiteiten zijn uitvoerig getest op FUN, educatie, maar zeker ook op veiligheid. Spannende proeven doen onze instructeurs zelf als een demonstratie. Daar waar het kan moeten de kinderen ons natuurlijk helpen.

Dit alles onder de professionele leiding van een van onze wetenschappers!

NASCHOOLSE SCIENCE CLUBS:
De fantasie van kinderen prikkelen na de schooltijd? Onze leuke en spannende 1 uur durende programma’s lopen van 4 tot 8 weken of een semester. Tegen een lage vergoeding kunnen kinderen meedoen aan spectaculaire demonstraties, discussiëren over wetenschapsvragen en dingen bouwen om mee naar huis te nemen zoals raketten, periscopen en nog veel meer!

TECHNIEKLESSEN:
Onze lessen zijn gemaakt om een aanvulling te geven op het curriculum iedere school. Ze voldoen aan de kerndoelen en bieden leerlingen een fascinerende, wetenschappelijke praktijkervaring. Kijk ook eens op onze website voor gratis smartboard science
lessen voor in de klas!

KINDERFEESTJES:
De feestjes van Mad Science zijn voor kinderen van alle leeftijden. We komen met onze leuke & uitdagende shows gewoon bij je thuis, maar hebben zelf ook een eigen feestjes ruimte*. De feestjes duren 60, 90 of 120 minuten, geven geen rotzooi en gedoe, alleen zullen de kinderen na afloop vragen om meer!

ZOMERSCHOOL:
Van bruggen bouwen tot dino’s opgraven: Kinderen die zich inschrijven voor de zomerschool doen mee aan wetenschappelijke onderzoeken die zo leuk zijn dat ze vergeten dat ze aan het leren zijn. Succes gegarandeerd! (ma t/m do, 09.00-15.00 uur, op diverse locaties)

SCIENCE EVENEMENTEN:

Onze Mad Scientists zijn echte entertainers die het publiek verbazen met toverdrankjes, schuim, vuur & chemische reacties! Met de FUN-stations doen kinderen mee aan stoere en uitdagende activiteiten zoals zelf kneedgum maken, slijm, stuiterballen en nog veel meer. Onze evenementen kunnen worden aangepast aan iedere groep, prijs & tijdskader en zijn geschikt voor scholen, bedrijven en andere instellingen!

Website:

www.madscience.org/nederland

Op April 5, 2012