• Bergkampweg 10
  • Website

Speeltechniek educatief technisch onderwijsmateriaal

Educatief technisch onderwijsmateriaal

Speeltechniek heeft een uitgebreid aanbod van uitdagende techniek- en lesmaterialen, te gebruiken bij o.a. wetenschap en techniek voor de Kinderopvang, Peuterspeelzaal, Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs en Particulieren.

Met meerdere jaren ervaring met wetenschap en techniek in het onderwijs heeft Speeltechniek de nodige expertise op kunnen bouwen en verbeteren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Op basis van deze ervaring werkt Speeltechniek nauw samen met onderwijsinstellingen, adviseurs en het bedrijfsleven rondom ontwerpend leren. Vanuit de grondbeginselen van technische principes wordt gewerkt d.m.v. het aanrijken van problemen uit het dagelijkse leven.
Leerlingen kunnen via technisch handelen een oplossing bedenken. Hierbij komen ook vakken als taal, rekenen, sociale vaardigheden en wereld oriëntatie eventueel aan bod. Hierdoor onderscheidt Speeltechniek zich van andere leveranciers.

Te behalen doelstellingen

Speeltechniek streeft er naar de hoogste kwaliteit te koppelen aan de beste prijzen door een exclusief aanbod. Steeds zullen er vernieuwingen en uitbreidingen plaats vinden om het aanbod te optimaliseren.

Tag: Techniekmaterialen onderwijs peuterspeelzaal kinderopvang educatief leerzaam speelgoed constructiespeelgoed elektro school peuters spelletjes houten baby hoogbegaafden hoogbegaafd bouw constructie elektriciteit scholen science weterschappelijk wetenschap natuurkunde educatieve kind autisme bouw set duurzaam experimenteren basisvaardigheden onderwijsmethoden onderwijsondersteunend onderwijsondersteuning speelgoedwinkel zwaartekracht domeinen basisonderwijs lesmateriaal kerndoelen Gigo Techniek Archa Capsela Fantasrec Art Kingdam Lasy Educatie Matador Speeltechniek Stekuworld Tsumiki Engino Robotron Robotica lasie

• Christelijk
  • Evangelisch