• Kloosterplein 5
    6131 EP Sittard

St Petrusschool

Wij zijn (in de binnenstad van Sittard) een brede schoolvoorziening, die geopend is van 7.30 tot 18.30 uur. We bieden, naast goed onderwijs, tevens voor-, tussen- en naschoolse opvang incl. de vrije dagen en de vakanties.
Basisschool St Petrus is een veilige haven voor kinderen, ouders en leerkrachten. Goed in je vel zitten staat bij ons centraal en is de basis om met plezier te leren. Dit bereiken we door te vertrouwen in de wil van kinderen om zich te ontwikkelen. We geloven in de mogelijkheden van ieder kind en volgen het in zijn ontwikkelingslijn. Kinderen krijgen de ruimte om eigen initiatieven te nemen en antwoorden te zoeken op eigen vragen. We creƫren een sfeer waarin kinderen zich prettig en gerespecteerd voelen.

• Rooms-katholiek