• Hogenkampseweg 43
    6871 JK Renkum

Katholieke basisschool De Keijenberg

De Keijenberg is op 1 augustus 2016 ontstaan uit een fusie tussen de Don Boscoschool en de Vita Vera.

Op De Keijenberg werken we samen in een sfeer van welbevinden aan onderwijs vanuit de katholieke identiteit, waarbij alle kinderen uitgedaagd worden om het beste van zichzelf te laten zien.

Wij willen het beste uit de school halen.  Dit betekent voor ons dat wij een gezonde balans weten te vinden tussen het welbevinden, het aanleren van cognitieve kennis en vaardigheden en de brede ontwikkeling van het kind. We behalen resultaten die van ons verwacht worden in een gestructureerde en veilige schoolomgeving en weten dat ook over een langere tijd waar te maken. Successen worden geborgd en het blijft voor ons altijd een uitdaging om te verbeteren.

De Keijenberg is uniek door het team van mensen dat de school dagelijks vormgeeft; hierdoor kunnen wij onder meer  een veilige en uitdagende leer- en speelplek bieden. Dit kenmerkt zich door structureel en met passie inhoud te geven aan de volgende kernwaarden:

-                      Welbevinden

-                      Samen(werken)