sluiten X

• 0650520576
  • Website

Oefenenvoorschool.nl

Oefenenvoorschool.nl levert educatieve spellen en werkboeken. Al onze producten sluiten aan bij de meest gebruikte methodes in het basisonderwijs of hebben een educatieve doelstelling. We leveren aan de ouders thuis, scholen en RT'ers.

De missie van Oefenenvoorschool.nl is om op een leuke, ontspannende manier thuis bezig te zijn met wat je op school leert. Door middel van een kaartspelletje, een bordspel of een gezelschapsspel kunt u als ouder samen met uw kind extra oefenen voor de vakken die uw kind moeilijk vindt.

Ook voor leerlingen die juist voorlopen hebben we extra uitdagende materialen op vakgebieden zoals natuur, techniek en geschiedenis.

Wij leveren artikelen van dezelfde leveranciers die ook op basisscholen leveren. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de CITO toets hebben we geschikte materialen. Oefen thuis op een speelse manier wat je op school leert!

Wij leveren bekende producten als: Logico Piccolo, DraaiTaal, DraaiTaal 3.0, Zinvuller, Doe de Hussel, Toverstapels, Malle Getallen, Warrige Woorden, Formula, Rekensprint Triangels, Voegwerk, Spellingtoren, Quiz It! en Maan Roos Vis. Maar ook diverse Memo -en Kwartetspelletjes.

Verder hanteren we gunstige prijzen en zo laag mogelijke verzendkosten. Voor grote afnemers (bijvoorbeeld IB/RT) kunnen we ook speciale prijzen maken. Neem vrijblijvend contact op! Op onze website staat een contact pagina, maar da kan uiteraard ook telefonisch of per e-mail.

Oefenenvoorschool.nl in het kort