• Pastoor Verhoeffpark 110
    1764 GS Breezand

St Janschool

De St. Jan is een Katholieke school voor basisonderwijs.
Wij voelen ons verbonden met de Katholieke gemeenschap in Breezand. Vanuit onze identiteit staan we open voor mensen met een andere levensvisie. We respecteren iedereen en ook niet-katholieke kinderen zijn welkom op onze school en zullen zich bij ons thuis voelen.

Op de St. Jan bieden wij kinderen de mogelijkheid om zich in een veilige omgeving te ontplooien tot mondige, zelfstandige mensen.

Ouders en leerkrachten voelen zich binnen de school gezamenlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces van iedere leerling.
De basis voor deze ontwikkeling ligt in een open en eerlijke verstandhouding tussen ouders en leerkrachten op grond van wederzijds respect. De kinderen worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.

Een kind staat in de wereld niet alleen, maar is deel van een gemeenschap. Binnen onze school krijgen de kinderen een gevoel van saamhorigheid aangeboden. Samen werken, spelen, leren en vieren nemen dan ook een belangrijke plaats in op onze school.

Op alle manieren wil de school een basis leggen, waarop een kind zijn/haar toekomst kan bouwen. Alle aspecten van de ontwikkeling van een kind krijgen dan ook de nodige aandacht.

• Rooms-katholiek