• Ruige Hoek 10
    4731 VW Oudenbosch

Kindcentrum De Regenboog

De Regenboog is een integraal Kindcentrum (IKC). Een IKC is een vorm van een nauwe samenwerking tussen basisonderwijs, peuteropvang en kinderopvang met als belangrijkste uitgangspunt dat er een doorgaande lijn mogelijk gemaakt wordt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.      Het IKC is gehuisvest op de hoofdlocatie van De Regenboog.

Wij werken met het model directe instructie. Kinderen krijgen op maat instructie.

De school telt circa 270 leerlingen onderverdeeld in 12 groepen. Gemiddeld zitten er 22 a 23 leerlingen in de groepen.                                        De leerlingen komen uit alle wijken in Oudenbosch

Onze missie: Met zorg en kwaliteit samen bouwen aan de ontwikkeling van ieders talenten.

Kindcentrum De Regenboog in het kort

• Adaptief onderwijs