• Dr. Schaepmanlaan 101
    4702 GW Roosendaal

Fatimaschool

Een fraaie in ’t groen gelegen school.
Een bontgekleurde stoet waar je je graag bij aansluit.
Wie gaat er met ons mee?

Juist dit ‘bontgekleurde’ aspect van de Fatimaschool maakt dat we vanwege deelname aan het Piramideproject, zowel personeel als materieel, veel meer kunnen bieden aan de kinderen.
In de onderbouw: kleine groepen, extra ondersteuning van de groepsleerkrachten door tutoren en meer goed lesmateriaal en leermiddelen.
In de midden- en bovenbouw is er extra ondersteuning van de interne begeleider en remedial teacher en streven we naar ‘veel handen in de klas’. ‘Bontgekleurd’ zie we ook als een uitdaging om de goede waarden en normen hoog in het vaandel te houden en blijvend te zorgen voor een gezond pedagogisch klimaat op de school waarbinnen iedereen zich prettig en veilig voelt. Het is immers de basis voor goed onderwijs.

Daarom sluit je je graag aan bij onze stoet, waar een gedegen basis gelegd wordt voor het vervolgonderwijs.
Gaat u ook met ons mee? Kijk dan verder op deze site, neem contact met ons op en sluit je aan!

Het team van de Fatimaschool

Fatimaschool in het kort