sluiten X

• Magnolia 19
    2681 ER Monster

De Opstap, kinder-en jeugdpraktijk

Praktijk "De Opstap" is een praktijk die al sinds 1998 ondersteuning geeft aan hen voor wie het leren niet gaat zoals gehoopt of verwacht.
Wij begeleiden leerlingen om hun leerproblemen zelfstandig aan te pakken en helpen hen bij het vinden naar een leermethode die past bij hun manier van leren, capaciteiten en interesses. Doordat wij tegelijkertijd op sociaal-emotioneel gebied (coaching) als didactisch (remedial teaching) kunnen ondersteunen, wordt de kans op succes vergroot.

Wij bieden ondersteuning aan leerlingen in het reguliere basisonderwijs, het speciaal onderwijs, en het zeer speciaalonderwijs. Wij hebben ook speciale begeleidingen voor mensen met een PGB. Ook voor individuele arrangementen vanuit de wet Passend Onderwijs bent u bij ons aan het juiste adres.Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak!

Foto's van De Opstap, kinder-en jeugdpraktijk

De Opstap, kinder-en jeugdpraktijk in het kort

• Individuele ondersteuning
  • Zelfstandige praktijk voor leren