De Olijfboom

Zevensprong 1/3 2907 TK Capelle aan den IJssel
010 451 1055 Klik om te bellen

Over De Olijfboom

De Rehobothschool is een reformatorische basisschool. De Rehobothschool is per 1 augustus 2021 samen met de Eben-Haëzerschool opgegaan in een nieuwe reformatorische school in Capelle aan den IJssel: De Olijfboom". Per 1 januari 2022 sluit de Rehobothschool definitief haar deuren en vinden we 'De Olijfboom" aan de Pelikaanweg 4, 2903 ER Capelle aan den IJssel
Dat "De Olijfboom"een reformatorische school betekent dat ouders en leerkrachten Gods Woord zien als onfeilbare maatstaf voor hun leven.
De missie van de school is afgeleid van haar naam: "Ruimte om samen te leren met diepgang en verwondering."
Het is een school waar we werken aan een sfeer waarbij we de kinderen ruimte bieden om zich te ontwikkelen,
waarbij elk kind, met veel of weinig talenten, een plekje heeft. Ruimte betekent niet alleen maar vrijheid.
Het is ruimte die ons gegeven wordt en ook begrensd wordt door wat God ons in Zijn Woord leert.
We werken in groep 1 t/m 8 met onze collectieve ambitie.
We houden rekening met verschillen tussen kinderen.
We hebben zowel een sterk zorgsysteem, als een beleidsmatige aanpak voor hoger- en hoogbegaafde kinderen.
Onze school krijgen de kinderen vanaf groep 1 les in Engels als tweede taal.
Ook het schoolteam is zich gedurig aan het professionaliseren.

De Olijfboom in het kort

Gereformeerd