De Zandhorst Openbare Basisschool

Pastoor Verhoeffpark 114 1764 GS Breezand
0223 521 462 Klik om te bellen

Ieder krijgt zoveel vrijheid als hij/zij aankan
Help mij het zelf te doen
Geef elkaar de ruimte en erken ongelijkheid

Over De Zandhorst Openbare Basisschool

Openbare basisschool de Zandhorst is een kleine dorpsschool in Breezand. De uitgangspunten van onze school zijn relatie, competentie en autonomie. Wij laten kinderen ontwikkelen vanuit een veilige, uitdagende basis.

Op onze school wordt er gewerkt vanuit saamhorigheid, het wij- gevoel. Er wordt gekeken en geluisterd naar elkaar. Wat heb jij nodig om je optimaal te kunnen ontwikkelen? En ook...je krijgt zoveel vrijheid dat je aan kunt. De groepsleerkracht kent de kinderen goed en past hier het aanbod op aan. Naast taal, rekenen, burgerschap en digitale geletterdheid is veel aandacht voor creatieve vakken en wereldorientatie.

We werken met 3 units: onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Zoekt u een kleinschalige basisschool voor uw kind, waar er echt naar de behoeften van uw kind wordt gekeken dan maakt u met de Zandhorst een goede keuze.

Neem gerust contact met ons op voor een gesprek en/of een rondleiding via directie@obszandhorst.nl

De Zandhorst: Bewust en Ondernemend

De Zandhorst Openbare Basisschool in het kort