Familiebeurs


Op 2, 3 en 4 september 2011 laat Evenementenhal Venray zien wat ze in huis heeft: een multifunctioneel complex met ongekende en onbeperkte mogelijkheden.

Tijdens de Familiebeurs kan iedereen een kijkje komen nemen in de Evenementenhal. Op deze beurs bieden wij verschillende exposanten uit de regio de kans om producten/diensten te tonen. Het aanbod wordt zeer veelzijdig voor jong en oud; van auto’s, mode tot delicatessen en van speelgoed tot aan vakantie en vrije tijd. Bezoekers kunnen genieten van een uitdagend entertainmentprogramma en deelnemen aan demonstraties en workshops die door verschillende exposanten worden gegeven.

Bezoekers

Bezoek ook de familiebeurs voor iedereen, jong en oud, uit Venray en omstreken!

 

Voor alle leeftijden organiseert Evenementenhal Venray deze unieke beurs. Tijdens de Familiebeurs kunt u een kijkje komen nemen in onze nieuwe evenementenhal.

 

Op deze beurs is er een grote verscheidenheid van exposanten uit de regio aanwezig. Het aanbod is zeer veelzijdig voor jong en oud; van auto’s, mode tot delicatessen en van speelgoed tot aan vakantie en vrije tijd. U kunt genieten van een uitdagend entertainmentprogramma en deelnemen aan demonstraties en workshops die door verschillende exposanten worden gegeven.
Voor een klein entreebedrag heten organisatie en exposanten iedereen graag van harte welkom.

 

Exposanten

Wilt u zich presenteren in de Evenementenhal met uw bedrijf, organisatie, muziekvereniging, sportclub of andere vereniging?

 

Familiebeurs Venray biedt u de mogelijkheid in contact te komen met een groot en breed publiek in alle leeftijden uit de regio Venray. U kunt zich presenteren in een sfeervol ingerichte stand/marktkraam waarbij wij zorgen voor een veelzijdig entertainment programma. Vanzelfsprekend mag u de bezoeker verrassen met een demonstratie of workshop.

Bent u ook zo enthousiast geworden en geïnteresseerd geraakt om deel te nemen aan deze consumentenbeurs? Neem dan gerust contact op met de beursorganisatie.

 

Meer informatie op http://www.evenementenhal.nl/venray/beurzen/view/91/familiebeurs

 

familiebeurs

 

 


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via basisschool-info.nl